De Bevoorrading

De plek om tijdens uw verblijf in de jachthaven fietsen te huren en uw kleine boodschappen te doen. In de shop bieden wij de service om verse broodjes en croissants vers voor u te bereiden. Deze kunt u een dag van te voren online, maar ook in de winkel reserveren.

Voor het huren van een fiets bent u bij ons aan het juiste adres. Reserveren kan via de knop hieronder, zelfs voor één dag. Daarnaast is het ook mogelijk om op de dag zelf langs te komen, maar weet wel dat bepaalde fietsen al verhuurd kunnen zijn.


Fietsen huren bij de Bevoorrading

Tijdens uw verblijf in de haven van Oudeschild is het ideaal om op de fiets op pad te gaan en het eiland te ontdekken. Texel kent schitterende naturen en telt meer dan 140 km aan fietspaden welke jou over het hele eiland lijden waar je doorgaans met de auto niet kan komen. Samen met onze partner Fietsen op Texel bieden wij vele soorten fietsen aan, van elektrische fietsen tot bakfietsen, bij ons zit je goed!

Fietsen op Texel

Vers voor u gebakken

Bij ons in de shop ben je aan het juiste adres om je verse broodjes te kopen. U kunt de dag van te voren online de broodjes reserveren, maar ook in de winkel. Het aanbod is divers. Van croissants tot pistolets en zelfs glutenvrij brood.

Kijk in de webshop voor de prijzen en het actuele aanbod.

Winkel de Bevoorrading

Altijd goede service!

De fietsen die wij verhuren zijn jong en doorgaans in goede staat. Toch kan het gebeuren dat u aan het fietsen bent en dat u plots een lekke band krijgt. Geen probleem, wij bieden een goede pechservice welke uw fiets zo snel mogelijk komt omruilen zodat u snel uw route weer kunt vervolgen.

Fietsen op Texel pechhulp